Pako 3 'Bamboo Stakes (90cm) prej 25

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £4.00


Këto aksione Bamboo kanë një përfundim natyral dhe mund të përdoren brenda dhe jashtë. Ata janë aksione të lehta që kanë një përfundim të qetë dhe tërheqës. Pako prej 25.