4 'Bamboo Stakes (120cm)

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £0.20


Këto aksione Bamboo kanë një përfundim natyral dhe mund të përdoren brenda dhe jashtë. Janë aksione të lehta që kanë një përfundim të qetë dhe tërheqës. Pako prej 25.