Sistemi 48 Pot i Alien EasyFeed 10L / 16L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £1,350.00


48 Sistemi EasyFeed i Pot 10LTR / 16LTR

Paketa përfshin;
48 x tabaka
48x kapakë
48 x tenxhere (10ltr ose 16ltr)
48 x dyshemetë
5 x bërryl
Kryq 1 x 16 mm
Tea 45 x 16 mm;
30 x Metra tub 16 mm
Bishta femrash 49 x 16 mm
1 x filtër
1 x Spanner
1 x Timer uji
Tank Camo 1 x 550ltr

EasyFeed ™ është një sistem revolucionar për ujitje dhe hidroponik që përdor gravitetin në tokën ujore, kakaon ose çfarëdo lloji të substratit. Nuk kërkohet pompë uji ose prizë prizë

EasyFeed ™ është krijuar posaçërisht për të përmbushur nevojat e kultivuesit të tokës / kokosit.

Ky sistem nuk kërkon pompa elektrike ose ujë. Thjesht është graviteti i ushqyer nga rezervuari Camo 550L

EasyFeed ™ përdor tubin e ushqimit 16 mm në vend të tubit konvencional 4 mm, kështu që bllokimi është një gjë e së kaluarës.

Timer uji i operuar me bateri EasyFeed allows ju lejon të kontrolloni frekuencën e lotimit. Zgjidhni nga orët, çdo ditë, çdo dy ose tre ditë ose edhe një herë në javë opsionet e lotimit. Orari juaj i qëndrueshëm, i të ushqyerit, lejon që substrati të thahet pjesërisht midis cikleve të ujitjes, kjo e kombinuar me vazot tona të rrobave të frymëmarrjes rrit në mënyrë drastike oksigjenin në zonën e rrënjës.

Tenxheret e pëlhurave EasyFeed are janë bërë nga një pëlhurë me frymë me cilësi të lartë e cila lejon krasitjen e ajrit të rrënjëve. Kur një rrënjë është krasitur në ajër, ajo stimulon rrënjët sekondare të degëzohen duke rritur kështu masën e rrënjës.

Sistemet EasyFeed are janë në dispozicion për tu blerë në kombinime duke përdorur 10L, 16L, 22L dhe 30L me 6, 8, 9, 12, 16, 24, 36, 48, 60