AutoPot 8.5 L Pot Katror

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £3.25


Vazo katrore 8.5 Litër E Përdorur në 2 Sisteme Autopoti Në 2 Poçe
Ideale për të bërë pjesën më të madhe të hapësirës tuaj të rritjes, Këto Tenxhere Katrore janë bërë nga plastikë të fortë, të qëndrueshme dhe ju lejojnë të merrni më shumë nga kopshti juaj se duke përdorur tenxhere tradicionale. 8.5 & 15 tenxhere Litër janë të përshtatshme për përdorim në sistemet E Autopotisë.

Vazot e sheshit ju japin më shumë hapësirë rrënjësore në çdo zonë të dhënë
Prodhuar nga të fortë, të qëndrueshme plastike
Ripërdor shumë herë
Në dispozicion në një sërë madhësish
Përdorimi më i mirë i hapësirës së kopshtit se sa përdorimi i tenxheres tradicionale