B'Cuzz Lulëzim Stimulator

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £29.00


B'cuzz Lulëzim Stimulator nga Atami është absolutisht unike. Pavarësisht imitations në treg, ky produkt ka një unrivalled efekt mbi bimët tuaj. Ajo stimulon rritjen e lule qelizat dhe rrit prodhimin e molekula sheqeri dhe transportimi i tyre rreth bimës. Kjo rezulton në mënyrë të plotë, të fortë, të buds dendura dhe një të jepnin të shkëlqyer.

Dozimi:
1 ml për litër ujë.

NPK:
0-0-0.7 w/w