B'Cuzz Coco Përforcues

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £20.00


i Jep një të natyrshme për të rritur të prerjes gjatë në rritje dhe periudha e lulëzuar. Përmban të gjithë komponentët për acid citrik ciklit. I zhvilluar posaçërisht për kultivimin në coco.

Hydroponics r ne rekomandojmë Coco Përforcues që do të përdoren si pjesë e rritjes faza, për të shtuar përditshme kur lotim të bimëve. Optimale efekt në kombinim me B'cuzz Coco Lulëzim stimulator.

Dozimi: 0.1 – 0.5 ml për litër ushqyese zgjidhje.