Biocana Bio Vega 1L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £15.00


BIOCANNA Bio Vega është zhvilluar për të përmbushur nevojën e bimës gjatë fazës së rritjes dhe azoti i tij i përbërë organikisht (azoti betaine) lëshohet lehtësisht si përgjigje ndaj nevojave të bimës. Thithja e plotë e lëndëve ushqyese të sakta është e garantuar që nga fillimi i kultivimit. Në këtë mënyrë edhe bimët me rritje më të shpejtë kanë një fillim optimal për të lulëzuar.