BudBox Pro 100 cm x 100 cm x 200 cm

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £120.00


Përmirësimi në projektin origjinal Të Rritjes Së kutisë Së Bux-it nuk do të ishte i lehtë por ekipi i projektimit Të Buxbox e ka bërë atë dhe e ka bërë mirë, duke dëgjuar reagimet e klientëve dhe duke përdorur informacionin që u mblodh gjatë një programi testimi dhe zhvillimi. Rezultati është mjedisi i përkryer portativ për salla të mbyllura në rritje.


Veçoritë e kyçit:​

Kornizë çeliku
Metal, klik-bllok cepat për forcën e shtuar
Dritarja e gjelbër e filtruar
Tepër e lehtë për t'u përshtatur me peshë të lehtë, por e fortë dhe jetëgjatë guaska e jashtme
Fluksi më i mirë ajror përmes paneleve më të mëdha të ventilimit ( 20)% )
Ideale për 400 HPS rriten drita apo drita fluoreshente

Përmirësime:

Kornizë E Fuqishme
I fortë si çdo gjë atje jashtë. Shtyllat elasticiteti të korrizionit dhe baret.
Pëlhurë E Përditësuar
Pëlhura origjinale e një tende BudBox ishte e vështirë për tu mundur por disi është bërë, me më shumë qëndrueshmëri dhe dritë.
Një Dritare Për Të Parë Të Gjelbër
Një dritare e re 14" x 10" që ju lejon të kontrolloni bimët tuaja pa hyrë dhe shqetësuar instalimin. Me filtrin e gjelbër kjo dritare nuk lejon që drita të ndalojë efektin e cikleve të bimëve.
Kjo tendë E BudBox Pro rritet ka dimensione 100 cm x 100 cm x 200 cm. Në dispozicion të argjendtë ose të bardhë.

Specifikimi:

Trashësia e polakëve: 16mm
Mbajtëse: 3
Metal dhe kliko në
Panelet e ventilimit: 2 x (25 " x 10")
Dritarja e shikimit: 1 x 14" x 10"
Bari i ujitjes dhe çorapja: asnjë
Çorape e pranimit: 1 x 7"
Çorapet e nxjerrjes: 1 x 7"
Çorape kabllore: 2 x 4.5"
Çorape Cooltube: 2 x 6.5"
Dyert: 2 x përpara, zip rreth

Kit Përfshin:

1 x
1 x shell i jashtëm
8 x
8 horizontale x
8 x
3 binarë x
6 x mbulesat plastike të varura me hekurudha
2 x
1 x