BudBox Pro 600 cm x 300 cm x 220 cm Titan 6

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £1,095.00


Përmirësimi në projektin origjinal Të Rritjes Së kutisë Së Bux-it nuk do të ishte i lehtë por ekipi i projektimit Të Buxbox e ka bërë atë dhe e ka bërë mirë, duke dëgjuar reagimet e klientëve dhe duke përdorur informacionin që u mblodh gjatë një programi testimi dhe zhvillimi. Rezultati është mjedisi i përkryer portativ për salla të mbyllura në rritje.

Veçoritë e kyçit:​

Kornizë çeliku
Metal, klik-bllok cepat për forcën e shtuar
Dritarja e gjelbër e filtruar
Tepër e lehtë për t'u përshtatur me peshë të lehtë, por e fortë dhe jetëgjatë guaska e jashtme
Fluksi më i mirë ajror përmes paneleve më të mëdha të ventilimit ( 20)% )
Ideal për deri në 18 x 600 HP rrit drita apo drita fluoreshente

Përmirësime:

Kornizë E Fuqishme
I fortë si çdo gjë atje jashtë. Shtyllat elasticiteti të korrizionit dhe baret.
Pëlhurë E Përditësuar
Pëlhura origjinale e një tende BudBox ishte e vështirë për tu mundur por disi është bërë, me më shumë qëndrueshmëri dhe dritë.
Një Dritare E Gjelbër E Shikimit një dritare të re 14" x 10" që ju lejon të kontrolloni bimët tuaja pa hyrë dhe shqetësuar konfigurimin. Me filtrin e gjelbër kjo dritare nuk lejon që drita të ndalojë efektin e cikleve të bimëve.
Kjo tendë E Rritjes Së BudBox Ka dimensione 600 cm x 300 cm x 220 cm. Në dispozicion të argjendtë ose të bardhë.

Specifikimet:

Trashësia e polit: 25mm
Mbajtëse e varur: 12.
Metal, klikoni.
Panelet e ventilimit: 6 x (26" x 10")
Dritarja e shikimit: 1 x 14" x 10"
Bari i ujitjes dhe çorapeve: 1 x vaditje (6 x çorape vaditëse)
Çorape e pranimit: 4 x 13"
Çorapet e nxjerrjes: 6 x 13"
Çorape kabllore: 4 x 4.5"
Çorape cuttube: 8
Dyert: 2 x dyert e hyrjes, 4 x, dera 1 e pasme

Kit Përmban:

1 x
1 x shell i jashtëm
20 x
28 horizontale x
8 x
12 lidhës x 4-rrugë
12 binarë x
12 kapje plastike të varura në hekurudhë
Rripa 8 x të varur
1 x