Cal-Mag Pro

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £7.50


Ionic Cal-Mag Pro është një koncentruar bimëve shtesë, pikërisht formuluar për mbështetjen e fuqishme të mes-sezonit të rritjes.

E shtimin e thjeshtë e IONIC Cal‑Mag Pro në një rregullta lëndë ushqyese të regjimit mund të ndihmojë në zbutjen e problemeve të përbashkëta shpesh shihet nga madje edhe më me përvojë e kultivuesve, të tilla si të ngadaltë të mes-sezonit të rritjes, i zbehtë dhe yellowing gjeth dhe një mungesë e para pas fortë fillestare të rritjes.

Ionic Cal-Mag Pro është shumë më shumë se sa një Cal-Mag shtesë. Ajo është krijuar për të ofruar shumë përfitime të tjera për bimët. Ky produkt është një lëndë ushqyese shtesë, kështu që duhet të përdoret së bashku me një normal lëndë ushqyese të programit.

Ionic Cal-Mag Pro përmban tre përbërës kyç të grupeve të kthehen bimët për rritjen e shëndetshme:

Minerale elemente të

Ca dhe Mg për të rivendosur kulmin e rritjes.
Tre burime të kalciumit duke përfshirë chelated kalcium për të shpejtë të asimilimit nga bimë të dhënë rezultate të shpejta.
Fe (chelated) të saktë të mundshëm mangësi ose marrjen kufizime.
Komponimeve organike

Specifike të aminoacideve, në bioactive L-formë për të shpejtë thithjen, për rritjen e fotosintezës dhe ushqyese absorbim.
p.sh. Glicin dhe glutamic acid janë themelore metabolitëve në formimin e indeve bimore dhe klorofil sintezë.

Alga deti Ekstrakte

Për të rritur rezistencën ndaj dëmtuesve dhe sëmundjeve.
Për të lehtësuar abiotic stresi.
Pasuruar me natyrore të enhancers rritje.