Canatronics 6 Rrugën Contactor Sahat

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £110.00


E më të sigurta, më të fuqishme dhe të besueshme mbretërinë e BASHKUAR bërë contactors.

-I njohur botëror Grasslin Timer

-HO7RNF rezistente zjarrit cabling

-Ndihmëse të prodhimit për ngrohje

-Metal Zorrë Dy vit garanci

-Gjithashtu në dispozicion në 6 rrugën & 8 mënyrë opsionet