Canna Aqua Flores 10L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £65.00


Aqua Flores është një të plotë profesionale në lëndë ushqyese për rritje të shpejtë të bimëve që përmbajnë të gjitha elementet thelbësore për optimale të lulëzuar. Aqua Flores stimulon realizua dhe ofron çdo bimë me aromë karakteristike. Aqua Flores është e lehtë për t'u përdorur, në mënyrë të drejtpërdrejtë shkrin dhe është shumë e përshtatshme për kultivimin e me ri-qarkullimin e hydroponic sistemeve. Aqua Flores ushqyerit gjithashtu përmban pH-stabilisers, silic, humic dhe fulvic acidet.

Aqua Flores plotëson të uzinës së nevojave në ndryshim tani që lulëzim ka filluar. Gjatë lulëzimit të fazës në mënyrë të konsiderueshme më pak të azotit është e nevojshme, por ka një rritje të kenë nevojë për kalium dhe fosfor. Aqua Flores nuk është vetëm e pasur në këto komponime, të tilla si silicic acidet, humus acide dhe fulvic acidet, e cila rezulton në fabrikë të qenit në gjendje për të miri të absorbuar të gjitha lëndët ushqyese, por gjithashtu në mënyrë të drejtpërdrejtë absorbable chelated mikroelementet, e cila rezulton në një lulëzim të bollshëm.

Ky është 10 Litër version.