Canna Cannazym 250ml

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £9.00


CANNAZYM është një produkt enzimë me cilësi të lartë. Përbëhet nga më shumë se 12 lloje të ndryshme të enzimave, të cilave u shtohen vitamina dhe ekstrakte të bimëve të shkreta. CANNAZYM shpejton procesin e prishjes së materialit rrënjë të vdekur dhe aktivizon mikroorganizmat. Përveç kësaj, CANNAZYM lehtëson thithjen e përmirësuar të lëndëve ushqyese dhe rrit rezistencën ndaj organizmave patogjenë