Canna Coco Professional Plus 50L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £14.00


CANNA Coco Professional Plus

CANNA Coco Professional Plus është një medium në rritje me bazë koko që i ofron kopshtarit dhe bimëve të tij shumë përparësi në krahasim me substratet e tjera:
CANNA Coco Professional Plus është një produkt i pastër, organik me një strukturë homogjene dhe ka pasur një tampon të plotë, duke eleminuar efektet anësore të rritjes në spirale, pasi coi mund të konsumonte disa nga lëndët ushqyese.
CANNA Coco Professional Plus është pa viruse të dëmshme dhe sëmundje të tokës, falë procesit unik të prodhimit të CANNA.
CANNA Coco Professional Plus ka një sistem komplekse uji / ajri që ofron kushtet ideale për bimët në rritje.
CANNA Coco Professional Plus përmban një myk të veçantë (Trichoderma) që mbron bimët kundër sëmundjeve të tokës.
CANNA Coco Professional Plus mund të përdoret disa herë dhe e bën një përzierje të shkëlqyeshme potting pas përdorimit.