Canna Rhizotonic 5L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £125.00


Canna Rhizotonic është një stimulues i fuqishëm i rritjes së rrënjës që është ideal për bimë dhe prerje të reja. Gjithashtu vepron si një tonik i fuqishëm i bimëve dhe stimulues i rritjes. Availableshtë gjithashtu në dispozicion në 1L dhe 5L