Canna Terra Flores 10L

  • Shitjes
  • £55.00
  • të Rregullt çmimi i £58.00


CANNA Terra Flores është një lëndë ushqyese e plotë profesionale për fazën e lulëzimit të bimëve në tokë. Developedshtë zhvilluar posaçërisht për rritje në tenxhere dhe miksime potting. Terra Flores stimulon fruktifikimin dhe i siguron çdo bimë aromën e saj karakteristike. Mund të përdoret si për kultivimin e brendshëm ashtu edhe në atë të jashtëm.

Versioni 10 litra.