Canna Aqua Vega 5L

  • Shitjes
  • £40.00
  • të Rregullt çmimi i £45.00


Aqua Vega është një lëndë ushqyese profesionale e shpejtë për bimët që përmban të gjithë elementët thelbësorë për një rritje optimale. Aqua Vega është i lehtë për t’u përdorur, shpërndahet drejtpërdrejt dhe është jashtëzakonisht i përshtatshëm për t’u rritur me sisteme hidroponike të ri-qarkullimit. Aqua Vega siguron një bimë të fortë me fidane të mëdha jetësore.

Ushqimi Aqua Vega gjithashtu përmban acide stabilizues pH, silikon, humik dhe Fulvic. Aqua Vega është zhvilluar posaçërisht për të përmbushur nevojat e bimëve në mënyrë optimale gjatë rritjes së saj. Aqua Vega përdoret në sistemet e riciklimit, siç janë NFT, sistemet e rrjedhës dhe rrjedhës dhe kultivimi në grimcat argjile.

Ky është versioni prej 5 litrash.