Rritja E Cikos B1

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £30.00


Seria e Platinit cico B1 Nxit nxit rritjen e rrënjëve nëpërmjet jetës së bimëve, Vitamina B1 thiamine përdoret nga bimët për të ndihmuar fotosintezën, formimin e naftës, sheqerit dhe nisjeve dhe rritjen e shpejtë dhe lulëzimin.

Ciko B1 Rrit aktet si një fabrikë e rrumbullakët tonik që ndërton centrale rezistencë ndaj stresit.
Vizioni i Cyco platinum është të jetë standarti i ri në cilësinë e produkteve dhe me mbi 28 vjet në industri, ata kanë prodhuar një sferë prodhimesh të nxitura nga cilësia.

Linja e prodhimit të tyre është një sistem përbërës, si Ushqyes Të Avancuar dhe Ushqyes Humboldt, kjo i mundëson bimët të marrin ushqim tamam kur hyjnë në stade kritike të rritjes, kjo ndalon ndërtimin e lëndëve ushqyese në centrale të cilat do të shpien në ushqim të tepërt.