Cyco Kleanse

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £12.00


Seria Kleanse Cyco Platinum është një shtesë që përdoret gjatë gjithë periudhës vegjetative dhe të lulëzimit të rritjes së bimëve për të siguruar një rizofetë të pastër e cila ndihmon në marrjen e mineraleve.
Cyco Kleanse është një agjent pastrimi unik dhe i formuluar qëllimisht për përdorim me linjën ushqyese të bimëve nga seria Cyco Platinum Series. Një herë në javë ushqyese, rekomandohet një skuqje dhe kjo është kur Kleanse shfrytëzohet më së miri. Kleanse përmban acide natyrale që punojnë për shpërndarjen e depozitave minerale në mediumin në rritje dhe në rrënjët e bimëve. Kleansimi i rzofofës lejon marrje efikase minerale, rritje të oksigjenimit dhe rritjen e efikasitetit osmotik.
Cyco Kleanse është gjithashtu një burim i dekstrozës së thjeshtë të karbohidrateve që mund të përdoret nga bakteret latente të pranishme për të rritur efikasitetin e zonës rrënjësore.


-Përmirëson shëndetin e bimëve dhe pastërtinë e zonës rrënjësore
-Shpërblon mineralin e ndërtuar me acide natyrale
-Rrit efikasitetin osmotik të rrënjëve
-Oksionet ndihmëse të katalizuara nga bakteret e dobishme
-Karakteristikat përfundimtare të lulëzimit gjatë gjithë ciklit