e-Papilon 6000v Dritë 400v

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £320.00


e-Papilon 6000v 400v
E-Papiloni 600 ofron shumë avantazhe ndaj 6000 ndriçuesve konvencionalë, të thënë thjesht; ajo përdor të njëjtën sasi energjie për të prodhuar më shumë dritë. Kjo arrihet duke kombinuar një reflektues superior me Papilon 600 vat EL llambë QË i jep e-Papilonit një nga prodhimet MË TË larta PAR për ujë në treg.

Projekti i reflektuesit lejon heqjen e lehtë, për pastrimin dhe zëvendësimin e llampës dhe përdor një mbulesë sigurie që siguron një zbutës termik midis materialit të nxehtë të reflektimit dhe çdo objekti me të cilin mund të vijë në kontakt.

Pse Përdor e-Papilon 600v
Koncepti i reflektorit të hapur
600 ultra frekuencë e lartë balast
Reflektues i lartë densiteti I aluminit Vega me vetëm 1% amortizim vjetor
Dizajni i patentuar i pasqyrimit të hapur rrit efektshmërinë në 95%, duke nxitur jetën e gjatë me llamba për shkak të zvogëlimit të nxehtësisë së rritur
Efektshmëria e shoferit> 95%.
Ventilimi Gore-Tex lejon luhatjen e presionit të ajrit.
Llamb & Pasqyrohet lehtësisht.
Garancia 3 Vjeçare mbi fiksimin, 1 vjet me llamba.

Si Të Përdorësh e-Papilon 600v
Koncepti I Pasqyrimit të hapur. Reflektorët E patentuar të Ndërveprimit kanë një prodhim prej 95% (të matur në një laborator të çertifikuar nga Instituti Britanik I Standardizimit). Duke përdorur një proces krejt të ndryshëm prodhimi, Ndërveprimi I Dritave është në gjendje të përdorë një material reflektues të një densiteti të lartë sipërfaqeje dhe kapacitetin ultra të lartë të reflektimit. Reflektori është projektuar për të reduktuar 'ngrohjen' e llambës në masën minimale të mundshme. Si rezultat, ka një rënie më të ulët në dritën e daljes së llambës gjatë jetës së saj. Shkurt, reflektori ynë prodhon më shumë dritë (prodhim i lehtë prej 95% Të Prodhimit të Dritës), një rreze më e gjerë e dritës së rritjes që hyn më thellë në fabrikë dhe normën e ndriçimit të llampave falë një temperature relativisht të ulët reflektuese.

Vlerat e arritura nga këta reflektorë janë deri në 10% më të larta se reflektorët konvencionalë, që rezultojnë në më SHUMË dritë TË PJESSHME në tendë, ndërsa bllokohen në mënyrë të konsiderueshme më pak ngrohtësi, e cila lejohet të rritet nga tenda më me efektshmëri.