EnviroGro nga LUMii 2ft (60cm) 4 llambë T5 Dritë

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £80.00


Sistemi T5 i EnviroGro jep performancën dhe fleksibilitetin së bashku me prodhimin e lumenit të lartë në çdo mjedis në rritje. Ky sistem 2ft përmban 4 llampa T5.

Këto sisteme ju lejojnë të zgjidhni konfigurimin e shumëfishtë të varur për të përmbushur modelin e kopshtit tuaj. Sistemi EnviroGro T5 varet nga tre mënyra - sipër, vertikalisht ose horizontalisht.