Tabaka katrore Garland 1m

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £22.00


Kjo tabaka është rezistente ndaj ndikimit dhe e lehtë, si dhe jetë e gjatë që mund të mbillet drejtpërdrejt ose të përdoret me tabaka dhe tenxhere të farave. Nëse është e nevojshme shtoni vrimat për kullimin. Shtë gjithashtu e shkëlqyeshme të përdoret si pjesë e një sistemi të ushqyer me gravitet me AutoPot AQUAvalve dhe enë të mëdha.