Gavita Pro 6 / 750w 400v EL DE

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £70.00


Gavita Pro 6 / 750w 400v EL DE Llambë e dyfishtë

Gavita Pro 6 / 750w 400v DE EL Llambë llambë zëvendësimi të dyfishtë Përdorni me të gjithë reflektorët me fund të dyfishtë dhe vetëm çakëll 400v
Llamba Gavita janë dizajnuar posaçërisht për të punuar me ndriçimin Gavita
Përshkrim

Llambë profesionale kopshtare me frekuencë të lartë evropiane 6/750 W
Nuk ka kornizë teli, llambë të jashtme qelqi kuarc për cilësi të përsosur optike
Përfundoi dyfish, baza e llambës K12 x 30S për pozicionimin e saktë të llambës
Foton jashtëzakonisht i lartë fotosintetik (ppf): 2100 μmol (shiko specifikimet)
I përshtatshëm vetëm për frekuencat e larta, çakëllat Elektronikë me tension të lartë (seri Gavita Pro)
Garanci 1 vjeçare për çakëll elektronikë të përshtatshëm (seri Gavita Pro)

specifikimet

Markë: Gavita
Lloji: Pro EL 6/750 Watt
Fuqia: 6/750 Watt
Baza e llambës: K12 x 30S
Drita e rritjes (μMol): 100 μmol
Voltage: 400V