Gavita Pro Plus 1000w 400v EL DE

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £95.00


Gavita Pro 1000w 400v EL DE Llambë e dyfishtë

Gavita Pro 1000w 400v EL DE Llambë llambë zëvendësuese e përfunduar e dyfishtë Përdorni vetëm me të gjithë reflektorët me fund të dyfishtë dhe vetëm çakëll 400v
Llamba Gavita janë dizajnuar posaçërisht për të punuar me ndriçimin Gavita
Përshkrim

Llambë kopshtare profesionale me frekuencë të lartë evropiane 1000 W
Nuk ka kornizë teli, llambë të jashtme qelqi kuarc për cilësi të përsosur optike
Përfundoi dyfish, baza e llambës K12 x 30S për pozicionimin e saktë të llambës
Foton jashtëzakonisht i lartë fotosintetik (ppf): 2100 μmol (shiko specifikimet)
I përshtatshëm vetëm për frekuencat e larta, çakëllat Elektronikë me tension të lartë (seri Gavita Pro)
Garanci 1 vjeçare për çakëll elektronikë të përshtatshëm (seri Gavita Pro)

specifikimet

Markë: Gavita
Lloji: Pro EL 1000 Watt
Fuqia: 1000 Watt
Baza e llambës: K12 x 30S
Drita e rritjes (μMol): 100 μmol
Voltage: 400V