Reflektues Gavita Pro Wide Angkle W150 DE

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £40.00


Reflektues Gavita Pro W150 DE

Prodhuar nga alumini Vega / MIRO, këta reflektues janë shumë efikas dhe janë zhvilluar posaçërisht për të punuar me llamba të dyfishta.
Përhapje e gjerë për një uniformitet dhe efikasitet të pakrahasueshëm
Mund të pozicionohet më afër korrjes në një dhomë të madhe
Lehtë për t'u instaluar - Nuk ka mjete
I pershtatshem per tu perdorur me HPS 750 - 1000W
Mund të zëvendësojë reflektorët standard të linjës Pro dhe HortiStar
Shpërndarja optimale nga nivelet më të ulëta të dritës
Përhapje e gjerë për një uniformitet dhe efikasitet të pakrahasueshëm
Mund të pozicionohet më afër korrjes në një dhomë të madhe