Të madh të Bardhë Premium Mycorrhizae 113g

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £36.00


Njohës Zgjedhjen e Microbial Shtesë

e Madhe e Bardhë është larg nga më të plotë mycorrhizal plotësuar në "Uzina e Suksesit' varg, me 7 lloje të ectomycorrhizal, 9 lloje të endomycorrhizal dhe 14 lloje të bennefical bakteret. Kur të kombinohen këto microbials do të colonise rrënja-zone, duke e kthyer atë në një super kala që pengon mundimshëm patogjene, ndërsa përshpejtimin ushqyese marrjen në mënyrë që bimët tuaja të maksimizuar përdorimin e çdo fundit rënie të të ushqyer. Kjo është një e vërtetë njohësit!
Njohës i vërtetë-klasën e microbial shtesë
e Madhe për përdorim në çfarëdo mjeti apo sistemi
Përmirëson transportimin e lëndëve ushqyese të bimëve, efektivitetin maksimal të plehra
Përmban 7 lloje të ndryshme të ectomycorrhizal kërpudhave
Mbushur me 9 lloje të endomycorrhizal
Gjithashtu vjen me 14 lloje të ndryshme të baktereve të dobishme
Rezulton substrate në një kala mbrojtëse
e Lehtë për të aplikuar dhe plotësisht ujë i shpjegueshëm
jashtëzakonisht Efektive në përqëndrime të ulëta - shkon një rrugë të gjatë
Si Great White Punon:duke Përdorur të Madh të Bardhë:
Fara: aplikoni një dritë fshirje e pluhurit të Madh të Bardhë për çdo mbjelljen vrimë para mbushjen e gropës dhe lotim.
Të prera: pasi të keni zhytur prera në çrrënjosjen e hormoneve, atëherë ju mund t'i zhytë në një sasi të vogël e të Madh të Bardhë para se të lëvizin ata e tyre, rooting priza.
Transplanting: lehtë pluhur e transplanting vrima me e Madhe e Bardhë para se të ri-potting të prera dhe të fidanëve.
Toka & Coco: aplikuar nga top ushqyerit kontejnerët një herë në javë, duke përdorur një 5ml lugë për çdo 25 litra ujë.
Hydroponics: përzierje në tuaj rezervuar në një normë prej 1 5ml lugë e madhe për 25 litra lëndë ushqyese zgjidhje.