Mikorrriza e Madhe E Bardhë 28g

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £13.00


Specialistët Zgjedhin E Suplementëve Mikrobialë.

I Bardhi i madh është deri tani suplementi mikorrizal më tërësor në rrezen e Suksesit Të Bimëve, me 7 specie të ektomicizalit, 9 specie endomikrizali dhe 14 specie bakteriesh benefike. Kur të kombinohen, këto mikrobiale do të kolonizojnë zonën bazë, duke e kthyer atë në një super kështjellë që ruan kundër patogjenëve problematike, ndërsa përshpejtojnë marrjen ushqyese në mënyrë që bimët tuaja të maksimizojnë përdorimin e çdo pike të fundit të ushqimit. Kjo është një për njohësit e vërtetë!
Njohës i vërtetë mikrobial shtesë
I madh për përdorim në çdo sistem të mesëm apo të mesëm.
Përmirëson transportin e ushqyesve në uzinë, duke maksimizuar efektivitetin e fertilizuesve
Përmban 7 specie të ndryshme të ectomicorrryzal kërpudha
Mbushur me 9 specie endomikorrizali
Gjithashtu vijnë me 14 specie të ndryshme bakteriesh përfituese
E kthen nëntrojën në një fortesë mbrojtëse.
Lehtë për të aplikuar dhe plotësisht ujë
Efektive në përqendrime jashtëzakonisht të ulta - bën një rrugë të gjatë
Sa Punë E Madhe E Bardhë:Duke Përdorur Të Bardhën E Madhe:
Fara: hidhi një pluhur të lehtë të Bardhë për çdo vrimë mbjelljeje para se të mbushësh vrimën dhe të ujitësh.
Pasi të kesh zhytur prerje në hormonet e tyre të çrrënjosjes, atëherë mund t'i fusësh në një sasi Të vogël Të Bardhë para se t'i çosh në prizat e tyre.
Transplatimi: pluhur i lehtë vrima e transplatimit me të Bardhë të madhe para se të ri-pjekim dhe fara.
Toka & Koko: apliko me konteinerët më të mirë të ushqimit një herë në javë, duke përdorur një burim 5ml për çdo 25 litra ujë.
Hidroponics: përziheni në rezervoarin tuaj me një normë 15 mml për 25 litra zgjidhje ushqyese.