Ekstrakt shije Guanokalong Improver

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £14.00


Gasteokolong Extract Taste Improver është krijuar për të promovuar shijen, cilësinë dhe rendimentin e të lashtave. Ndihmon për të përshpejtuar strukturën e rrënjosjes dhe për të promovuar lulëzimin e tepruar; gjithashtu ndihmon në mbrojtjen e bimës kundër patogjenëve bakterorë.

I pershtatshem per token, cocos, hidrocentralet.
Ekstrakt 100% natyral