Kompresori ajror HAILEA ACO009 me rubinetat me ndarje ajri prej 12 rrugësh - 112w 6600lph

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £85.00


Ky kompresor është ideal për kultivuesin më të madh që ka një numër sistemesh për të ajrosur ose mbase vetëm një sistem të madh! Shtë ideal për të drejtuar disa WaterFarms ose gurë të shumtë ajri menjëherë. Presion i lartë dhe prodhim i lartë - këta kompresorë elektrikë magnetikë të ajrit janë në një rast alumini cilësor dhe vijnë me ndarës ajri me shumë dalje që mund të hapen dhe mbyllen individualisht. Ky kompresor prodhon 110 litra në minutë.