Hygrozyme

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £25.00


Të gjithë e dimë se kopshtarët hidroponikë ndeshin probleme rrënjash në një pikë dhe me kaq shumë prodhime në treg për të ndihmuar me këto çështje rrënjësore, është e vështirë të zgjedhësh cilën.

Ja pse Hygrozima fiton çdo herë:

hygrozyme-uebit është një prodhim natyror enzimë, që i hedh rrënjët e vjetra në ushqim për bimët e tua ndërsa krijon hapësirë për rrënjë të reja për t'u rritur.
Hygrozima është krejtësisht unike në mënyrën se si është prodhuar dhe nuk përmban organizma të gjallë.

Përdor këtë produkt në të gjithë rritjen tënde për një sistem më të shëndetshëm rrënjësor dhe përgatit mediumet për tu ripërdorur.
Ka praktikisht një jetë rafti të pakufizuar
Përbërësit miqësor të tokës
Mund të përdoret me prodhime të peroksidit
Higrozima ndihmon për të mbajtur rizosferën (zona rrënjë) pa sëmundje