Ionic Coco Lulëzim 5L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £22.00


Ionic coco Lulëzim ushqyese është e pastër dhe të saktë zgjidhje për performancë të lartë në coco, dhe është e lehtë për t'u përdorur. Ionic coco zgjidhjet janë shumë të qëndrueshme dhe PH buffered, rrallë nevojë për të rregulluar nivelet e PH në zgjidhje.

Përdorni Ionic coco bloom për të lulëzuar periudha e bimëve jetën në coco, të përdorë Gjithashtu edhe Ionic të rritur në lulëzuar periudha të shtoni shtesë elemente thelbësore dhe për të rritur rendimentin nga bimët tuaj.