Ionic Hidro Lulëzim 1L të Butë të Ujit të

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £9.00


Ionic Hidro Lulëzim është një pjesë hydroponic lëndë ushqyese të përshtatshme për të lulëzuar ose fruiting fazë. Ajo ka një dobësim proporcioni 1:100, dhe është një e madhe të ushqimit për fillestar.