Ionic Hidro Rritet 1L e Vështirë të Ujit

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £9.00


Ionic Hidrocentraleve të Rritet është një pjesë hydroponic lëndë ushqyese të përshtatshme për fazën e rritjes vegjetative. Ajo ka një dobësim proporcioni 1:100, dhe është një e madhe të ushqimit për fillestar.