Ionic Tokës Lulëzim 1L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £8.50


Ionic Tokës lëndë ushqyese është një e mirë, i besueshëm bimë të ushqyer nga Rritja e Teknologjisë që prodhon në përputhje rezultatet dhe është me kosto efektive dhe të lehtë për t'u përdorur.

Kjo lëndë ushqyese është e fortifikuar me natyrore organike bimore acide dhe edhe pse nuk janë më të popullarizuara të tokës ushqyesve në treg, Ionic është një e mirë, fal ushqyer në dispozicion në një çmim të arsyeshëm.