Përmbytja e largët nga IWS Pro & Drain 6/12/24/36/48 Pot

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £525.00


Sistemi IWS Pro është një version me cilësi premium të sistemit tashmë të suksesshëm të përmbytjes dhe kullimit të IWS.
ky sistem është zhvilluar bazuar në vite të reagimeve nga klientët, sistemi pro është testuar në mënyrë të plotë dhe ka pasur rezultate të shkëlqyera.
Ideja që qëndron pas sistemit Pro është të mbushni dhe kulloni sa më shpejt që të jetë e mundur, kërkon më pak se gjysmën e kohës së një sistemi normal.
Përfitimi kryesor i një Pro mbi një sistem të rregullt është që sistemet me madhësi më të mëdha mbushin dhe kullojnë dy herë më shpejt, duke ju dhënë kontroll më të mirë të kohërave tuaja të ushqimit dhe duke shmangur lënien e masës tuaj rrënjësore të zhytur në tretësirë ​​ushqyese për më gjatë se sa duhet;
Dallimet kryesore të sistemit pro janë renditur këtu.
: 7000 litër në orë pompë ushqyese ushqyese
: Tub tubi dhe pajisje shtesë
: 2 pompa kullimi
: Borde kontrolli me vlerësim më të lartë për pompat më të mëdha