ONA Pro Sprej 250 ml

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £8.00


Kontrolli i Fuqisë industriale-në Një Madhësi Personale! Neutralizues I Aromës, tani në Një Shishe Spërkatëse. Përdore Kudo! Ke duhanpirës në familjen tënde? A keni kafshë që shkojnë kudo në shtëpinë tuaj? Ke ndonjë zonë të pakëndshme mbeturinash? Dëshironi ajër në shtëpinë tuaj apo në zyrë të nuhasni erë të freskët dhe të pastër? Atëherë përdor Spërkatësin ONA! Një Sprej vjen në një shishe të përshtatshme 250 ml (8 oz), dhe kjo është e gjitha që do t'ju duhet. Është neutralizues i vërtetë i erës, ndryshe nga ndonjë dyqan marka që e nuhasin ajrin.
Madhësia E Produktit
Sprai ONA PRO është në dispozicion në përmbajtësin e madhësisë në vazhdim:
250 ml Sprai (8 oz) - për përdorim të përgjithshëm; vetëm spërkat kudo që era mbizotërohet.