Spray me liri të freskët 250ml

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £8.00


Kontrolli i aromës së forcës industriale - në një madhësi personale! ONA Out Neutralizer - Tani në një shishe të dobishme me spërkatje! Ona Spray - Përdoreni atë Kudo! A keni duhanpirës në familjen tuaj? A keni kafshë shtëpiake që shkojnë kudo në shtëpinë tuaj? Keni një zonë të pakëndshme mbeturinash? Dëshironi që ajri në shtëpinë apo zyrën tuaj të nuhasë të freskët dhe të pastër? Pastaj përdorni Spray ONA! ONA Spray vjen në një shishe të përshtatshme 250 ml (8 oz) dhe është gjithçka që ju do të keni nevojë ndonjëherë. Isshtë një neutralizues i vërtetë i aromës, ndryshe nga disa marka dyqanesh që thjesht aromatizojnë ajrin.
Madhësitë e produkteve
Spray ONA PRO është në dispozicion në enën me madhësi të mëposhtme:
250 ml Shish shishe (8 oz) - për përdorim të përgjithshëm; thjesht llak kudo aromat janë të përhapura.