ONA Gel Pro 1L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £17.00


ONA Gel është një neutralizues i erës jashtëzakonisht i fuqishëm
Në mënyrë të përhershme eliminon edhe aromat më të këqija
Jo një agjent maskues por një agjent neutralizimi i erë
Gel ONA kontrollon shpejt dhe në mënyrë efektive problemin tuaj të aromës
Jo toksike
Miqësore për mjedisin
Organike