Ona Pro Gel 4L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £45.00


Vaska 4 Litër (Pro))

Kontrolli i bukur i erës i freskuesve të ajrit TË ONËS është në dispozicion tani në një vaskë 4 litrash! Tenxherja E Ajrit ONA përmban një xhel që lëshon ngadalë një avull freskues të vazhdueshëm që eleminon me efektshmëri erën në një zonë të vogël e të mesme dhe mund të përdoret me njësinë e tifozëve TË Flladit ONA për edhe më shumë efektshmëri në një zonë të madhe. Fantastike për çdo dhomë në shtëpi!
ONA-Super, afat-gjatë & krejtësisht i besueshëm kontrolli i aromës
4 Litra vaskë - thjesht hiq kapakun dhe vendin në dhomë.
Mund të përdoret me njësinë e Tifozëve TË Puhizës ONA për përdorim në zona të mëdha
Eleminon efektivisht çdo erë dhe erë në një dhomë të vogël me përmasa të mesme
Era E neutralizimit të energjisë zgjat me javë.
ONA Pro pothuajse nuk lë aromë.
ONA Pro-më efektive nga të GJITHA intervalet