Tub fonik fonik 3M

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £25.00


Me aftësitë e tij akustike superiore, kanalizimi PhonicTrap zvogëlon në mënyrë efektive nivelin e zhurmës së rrjedhës së ajrit në sistemin tuaj të ventilimit.
t nuk rrudhet kur përkulet dhe mban formën e saj edhe kur përkulet 180 gradë. Kanalizues izolues jo-alergjik ose kruarës cilësor. Thjesht kanalizimi më i mirë në botë për uljen e zhurmës.