Bimë Magjike Plus - Enzimë

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £9.00


Enzima Magjike e Bimëve është një produkt me cilësi të lartë që përshpejton procesin e prishjes së materialit rrënjë të ngordhur, duke e bërë atë në dispozicion të bimës përsëri në formën e sheqernave.

Pa rrënjë të ngordhura për të sulmuar, patogjenët dhe sëmundjet kanë një kohë shumë më të vështirë për të marrë një themel në bimë. Prandaj, në të vërtetë, është më rezistent ndaj sëmundjeve. Rritja e re e rrënjës e mbështetur nga ushqyesit e siguruar nga rrënjët e ngordhura të ngordhura, nga ana tjetër mund të ndihmojë në marrjen e më shumë lëndëve ushqyese, duke e bërë bimën edhe më të fuqishme dhe të shëndetshme.

Një përzierje unike e enzimave për të hequr rrënjët e vdekura dhe prishjen e lëndës organike. Jo të bazuara në baktere, duke e bërë atë të përshtatshme për t'u përdorur krahas pastruesve dezinfektues si Pythoff dhe produkteve të peroksidit.