Magjike Plant Plus - Stimulant i Rrënjëve

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £10.00


Nëse doni zhvillim eksploziv të rrënjës nga bimët tuaja të reja, provoni Stimuluesin e Rritjes Magic Magic Plus Root.

Ky Stimulant i fuqishëm i Root nga Plant Magic Plus përmban një humate me cilësi të lartë që do të përmirësojë në mënyrë dramatike marrjen e lëndëve ushqyese të bimëve tuaja dhe gjithashtu do të rrisë aktivitetin biologjik në zonën e rrënjës. Ai gjithashtu përmban aminoacide dhe ka alga deti të shtuar në përzierje për një nxitje shtesë të mikro ushqyesve dhe hormoneve natyrore të bimëve.

Stimuluesi i rrënjëve Magic Plus Plus do të rrisë masën tuaj rrënjësore shumë shpejt duke çuar në një bimë shumë më të fortë, me rritje më të shpejtë. Mund të përdoret gjithashtu për të lehtësuar bimët e stresuara që kanë hasur ndonjë problem për të ardhur keq dhe për t'i rikthyer ato në rrugën e duhur shumë shpejt.

Në dispozicion në 500ml, 1 litër dhe 5 litra.