BIM!! T Shpërndarës Mat - 25m Roll x 20cm i gjerë

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £9.00


PLANI! T Spreader Mat prish tensionin sipërfaqësor të ujit dhe ushqyesve dhe ndihmon në lagështimin e sipërfaqes së të gjitha llojeve të sistemeve. Veçanërisht e dobishme për sistemet NFT.