Ducting PVC Combi 5m

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £6.00


Një ndërtim me shumë shtresa 4 shtresa me një spirale teli çeliku tërheqës të lartë që siguron forcë dhe qëndrueshmëri. PVC e zezë e jashtme është krejtësisht e sigurt dhe një pengesë e fortë e avullit / dritës që siguron shtrëngim të ajrit shtesë mbi kanalizimin standard të aliazhit ndërsa është akoma shumë fleksibël. Për shkak të 4 shtresave (kur zgjatet plotësisht), kanalet e palosin formën e saj me një zbrazëti zbrazëse duke dhënë rënie të presionit të ulët dhe pa bllokime të grimcave dhe zhurmë të ulët kur përdoret. Ky kanal ka një shtresë të qartë në pjesën e brendshme dhe një shtresë të zezë të papërshkueshme nga drita në pjesën e jashtme. Shtresa e qartë funksionon në mënyrë efektive për të minimizuar zhurmën e petë.