Pythoff 500ml

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £18.00


Pythoff maksimizon efektive të punës jetën e ujë dhe lëndë ushqyese, pengon Pythium (Damping jashtë) gjithashtu ndihmon në parandalimin e hidraulike bllokime (p.sh. drippers, aeroplanët, filtra, pompa). Pythoff e formulimit është rezultat i ynë përvojë të gjerë si e trajtimit të ujërave të konsulentëve që nga viti 1966.
Pythoff është e sigurt dhe jo-toksike

Jo sistemike: Kjo i mundëson të matur gjatë fruiting periudhe, dhe pajtueshmërinë me 'organike' bujqësia udhëzime që të ndalojë përdorimin sistematik të kimikateve.
E sigurt për t'u përdorur nga pasardhësit e të korrave: Siguron performancën maksimale të gjithë.
Kompatibil me të gjitha sistemet dhe substrate * Shënim, Pythoff nuk është në përputhje me peroksid hidrogjeni ose të baktereve të dobishme. Ashtu si me të gjitha produktet që është e këshillueshme për të provuar pajtueshmërinë e para rutinë e përdorimit.

Lehtë për t'u përdorur: e Para-të holluar me ujë para se të shtuar të punës, lëndë ushqyese. Lëndë ushqyese pompë pastaj jep Pythoff në të gjithë sistemin.