RAM Filter - 125/475 (5") 350mÂ3/hr

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £50.00


RAM Pro Aktive të Karbonit Filtër Varg është një profesionist gamë të filtrave të dizajnuara me bimë që rritet në mendje. Garantuar për të bërë punë, ajo është e lehtë në përdorim, duke ofruar vlera për para dhe fleksibilitet. Ky varg është të ofruara në një shumëllojshmëri të madhësive. Me këtë filtër i përdor virgjër Australian RC412 Karbonit, konsiderohet gjerësisht të jetë një nga eprori carbons për ajër të filtrimit. Ajo ka shumë të ulët të hirit (më pak se 13%) dhe kjo është një e virgjër-granulated produktit në mënyrë që ajo mund të jetë kompakt shumë të ngushtë, që do të thotë se ajo nuk lë hapësira ajrore për të komponimeve organike (aroma) për të shpëtuar.

RAM Pro Aktive të Karbonit Filtra funksion shumë të larta të specifikimeve të karbonit pore madhësinë e 0.02 mikron, duke e bërë atë shumë më të absorbues i organike të paqëndrueshme erë dhe më tërheqëse për ta, në mënyrë që aroma e elementeve të rrinë si të zam dhe do të bëhen të absorbohet. Inline tharje dhe dehumidifying është përdorur në mbushjen e procesit për të siguruar që të karbonit është në kulmin e gjendjes para filtri është kompakt dhe të veçantë zgjerimit shkumë mbi qafën e bën të sigurt se ngjeshje shkalla e karbonit mbetet e lartë në të gjitha kohërat. Ju duhet të shmangur të ndryshme me cilësi më të ulët filtra që aktualisht janë në treg si ata e kanë të varfër ngjeshje, e cila do të lejojë të paqëndrueshme erë për të shpëtuar para se ata të bëjnë kontakt me të karbonit.