FILTRI RAM-200/600 (8") 8503/hr

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £80.00


Rangu Aktiv I Filtrimit Të Karbonit RAM Është një sferë profesioniste filtrash projektuar me rritjen në mendje. E garantuar të bëhet puna, është përdorim i lehtë, duke ofruar vlerë për para dhe fleksibilitet. Ky interval është ofruar në një shumëllojshmëri madhësish. Ky filtër përdor Karbonin E virgjër Australian RC412, që konsiderohet gjerësisht të jetë një nga karbonet superiore për filtrim ajror. Ajo ka përmbajtje shumë të ulët hiri (më pak se 13%) dhe është një prodhim i granuluar nga virgjëria në mënyrë që të mund të kompaktohet shumë ngushtë, që do të thotë se ai nuk lë hapësirë ajrore për përbërjet organike (erë) për të ikur.

Filtrat Aktive Të Karbonit RAM paraqesin një masë karbonit shumë të lartë specifike prej 0.02 mikron, duke e bërë atë shumë më absorbuese të aromave të paqëndrueshme organike dhe më tërheqëse për ta, në mënyrë që elementët e erës të ngjiten si ngjitës dhe të absorbohen. Tharje në linjë dhe dehumidifikim në procesin e mbushjes për t'u siguruar që karboni të jetë në kushte të larta përpara se filtri të kompaktohet dhe sfuma e posaçme e zgjerimit në qafë të sigurohet që norma e ndërmarrjes së karbonit të mbetet e lartë fare. herë. Ju duhet të shmangni filtrat e ndryshëm me cilësi më të ulët që janë aktualisht në treg pasi ata kanë bashkëpunim të dobët, gjë që do të lejojë erërat e paqëndrueshme të ikin përpara se të kontaktojnë me karbonin.