Filtrat e karbonit Rhino Hobi

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £30.00


Filtrat Rhobi Hobby janë versioni buxhetor i Filtrave Rhino Pro - filtri më i mirë i karbonit në Mbretërinë e Bashkuar. Ata janë bërë në të njëjtën fabrikë dhe përdorin të njëjtën karbon RC412 si versioni premium Pro.

Ekzistojnë tre dallime kryesore midis një Rhino Pro dhe një Hobi Rhino:

1. "Shtrati" i karbonit i përdorur në Rhino Pro është 50 mm, në Rhino Hobby shtrati është 30 mm. Kjo thjesht do të thotë që karboni do të humbasë veprimin e tij pak më shpejt në shtratin 30 mm, por ai ende do të jetë 100% efektiv gjatë përdorimit normal.

2. Rhino Pro është i garantuar për 2 vjet, Hobi i Rhino ka vetëm një garanci një vjeçare. Kjo thjesht pasqyron shtratin më të hollë të karbonit në Hobi në krahasim me Pro.

3. Hobi mund të kthehet gjatë përdorimit për t'u siguruar që të përfitoni sa më shumë nga karboni. Në të gjithë filtrat e karbonit ajri që tërhiqet do të shkojë në rrugën e rezistencës më të vogël, kjo do të thotë se më shumë lëviz ajër nëpër pjesën e sipërme të filtrit dhe karboni në këtë zonë degjenerohet më shpejt se karboni në fund. Duke e kthyer filtrin të paktën gjysmën e jetës së tij (çdo 3 muaj është më i mirë), ju përdorni më mirë të gjithë shtratin e plotë të karbonit, veçanërisht në modelet më të gjata.

Gama Rhino Hobby ofron heqjen efektive të erës me një çmim që nuk është i krahasueshëm në çdo filtër tjetër të cilësisë së krahasueshme të disponueshëm në Mbretërinë e Bashkuar - këto filtra janë të shkëlqyeshëm për kultivuesit që kërkojnë një filtër buxheti që funksionon mirë për një vit para se të azhurnohen kur financat lejojnë.

100/300 mm - 350m3 / orë

125/300 mm - 500m3 / orë

150/300 mm - 600m3 / orë

150/600 mm - 600m3 / orë

200/400 mm - 900m3 / orë

200/600 mm - 1125m3 / orë

250/600 mm - 1429m3 / orë