Rhino Heshtje Ditë / Kontrollues I Klimës 8A

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £245.00


Rhino Heshtje DITA + Kontrolluesi I Natës-5 Shpejtësia 8 Amp

Ky kontrollor rregullon tifozët për të vrapuar me shpejtësi të ndryshme gjatë dritave dhe dritave me periudha dhe natyrisht i drejton ata në heshtje, diçka që shumë kontrollues në treg nuk e bëjnë,

Kjo nuk mund të fuqizojë një tifoz shkëlqyes kur dritat ndizen dhe ndizen kur fiken.

Në heshtje kontrollon si thithjen, ashtu edhe tifozët e rraskapitjes, duke lejuar që presioni negativ të ruhet në mënyrë të përsosur.
në dispozicion në 2 të mëngjesit dhe 8 amp

Detyrë e rëndë
i përshtatshëm për 2 fansa x
amballazhim metalik
ndërtuar në kllapat varëse
prodhuar në mb

I ri Nga I Famshmi Rhino Brend, i Gjithë intervali I Ri i kontrolluesve të shpejtësisë së tifozëve për 2016
Rhino ka bërë një emër të madh për veten e tyre në tregun e filtrave dhe kohët e fundit me tifozët e rino-së nxjerrës dhe tani ata lëshuan një rang të ri kontrolluesish të detyrave të rënda me kërkesë popullore.