Kontrolluesi i tifozëve binjakë binjakë të heshtur Rhino, 2A

  • Shitjes
  • £180.00
  • të Rregullt çmimi i £200.00


Kontrolluesi termostatik me tifoz i heshtur Rhino - 5 Speed ​​2 Amp

Kontrollon në heshtje të dy fanatikët e marrjes dhe shterin, duke lejuar që presioni negativ të mbahet në mënyrë perfekte.
në dispozicion në 2amp. Sensori në kontrollues skanon mjedisin ndonjëherë 20 sekonda për të përcaktuar shpejtësinë më të mirë të tifozit për temperaturën optimale të vendosur, dhe e bashkimit i bën të dy tifozët në heshtje
Detyrë e rëndë
i përshtatshëm për tifozët 2 x
shtresë metalike
e ndërtuar në kllapa të varur
bërë në UK

E Re Nga Marka e famshme e Rhino, të gjithë gamën e re të kontrolluesve të shpejtësisë së tifozëve për vitin 2016
Rhino ka bërë një emër të madh për ta në tregun e filtrave, dhe së fundmi me një gamë të tifozëve tërheqës të rhino dhe tani ata lëshuan një gamë të re të kontrolluesve të detyrave të rënda me kërkesë të popullarizuar.